ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

manolis froudakis

Προσφορές

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ MAVROMATIS GLASS SERVICES

Αγαπητοί συνάδελφοι/σες και ορφανικά μέλη, γνωρίζεται ότι το κατάστημα  MAVROMATIS GLASS SERVICES Μονής Πρεβέλης 162 τηλ. 2810231265   στο Ηράκλειο , προσφέρουν στα Μέλη μας (Απόστρατους αλλά και εν ενεργεία) & στις οικογένειές τους, με την επίδειξη της ταυτότητας ΕΑΑΑ ή υπηρεσιακή έκπτωση από 10% έως και 15% ανάλογα με την εργασία ή τα προϊόντα που θα χρειάζονται.

Ευχαριστώ πολύ με εκτίμηση

Πεδιαδιτακης Κωνσταντίνος για την Π. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕΕ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936996390

 

MAVROMATIS GLASS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ KUZINA

KUZINA

Αγαπητοί συνάδελφοι/σες και ορφανικά μέλη το εστιατόριο ″KUZINA″ προσφέρουν στα Μέλη μας (Απόστρατους αλλά και εν ενεργεία) & στις οικογένειές τους, έκπτωση  -10 % σε όλο τον κατάλογο για κατανάλωση εντός εστιατορίου και -15 % για παραλαβή από το κατάστημα

Απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ΕΑΑΑ η υπηρεσιακή πριν την παραγγελία σας (πριν την έκδοση απόδειξης ) σε περίπτωση κατανάλωσης στον χώρο μας

Το εστιατόριο βρίσκετε μέσα στο TALOS PLAZA στο ισόγειο

Με εκτίμηση

Ιωάννης Κοσμαδάκης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι/σες και ορφανικά μέλη, γνωρίζεται ότι το κατάστημα  ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ Λεωφόρος Ικάρου 188 τηλ. 2810225526  στο Ηράκλειο , προσφέρουν στα Μέλη μας (Απόστρατους αλλά και εν ενεργεία) & στις οικογένειές τους, με την επίδειξη της ταυτότητας ΕΑΑΑ ή υπηρεσιακή αναλογα την διάσταση των ελαστικών σας θα μπορούμε να σας κάνουμε την μεγαλύτερη έκπτωση του εκάστου μήνα!!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΛΗΣ

KARALIS ELASTIKA

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΑΣΜΙΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

AGGELAKH ERASMIA

Το λογιστικό μας γραφείο FBA SERVICES ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ (Απόστρατους αλλά και εν ενεργεία) & στις οικογένειές τους, 20% έκπτωση  στις λογιστικές υπηρεσίες.

https://fbaservices.gr/   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με Τιμή

Ερασμία Ιωσήφ Αγγελάκη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

 

NIKOLAOY VASILIS