ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

manolis froudakis

Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Λαμπρότητα στις Εκδηλώσεις στο Ηράκλειο για την 83η Επέτειο της Μάχη της Κρήτης

Το Ηράκλειο σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου 2024, Τίμησε την 83η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, με Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου Βˊ. Για το χρονικό της Μάχης της Κρήτης μίλησε η εκπαιδευτικός στο 47ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Μαρία Χονδροζουμάκη.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Βˊ και τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο της «Μάχης Κρήτης» από: τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, την Υποπρόξενο Μ. Βρετανίας Αριστέα Χουρδάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό, τη Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου Ταξχο Κωνσταντίνο Σπανουδάκη, ως εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, κομμάτων, Ενώσεων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και φορέων.

Επίσης παραβρεθήκαν εκ μέρους του Δκτή της 133ΣΜ ο Σμχος (Ι) Χαράλαμπος Κόκκινος και ο Δκτής της 11ης ΜΚΒ Σμχος (ΕΑ) Γεώργιος Τζωρμπατζάκης.

Η ΕΑΑΑ Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Ασμχο (ΤΜΑ) ε.α. Γεράσιμο Πετρίτση, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι εκ μέρους της Ένωσης, στην τελετή για την για την 83η Επέτειο της Μάχη της Κρήτης.

MAXH KRHTHS 21 05 2024 A

MAXH KRHTHS 21 05 2024 B

MAXH KRHTHS 21 05 2024 C

MAXH KRHTHS 21 05 2024 D

MAXH KRHTHS 21 05 2024 E